OM OSS

PLASTIC MISSION 

Ansatte & Organisering 


Plastic Mission AS er en bedrift, etablert ved Stranda vidaregåande skole. Bedriften består av 4 elever som er engasjerte i miljøet. Vi ser på applikasjonen som en effektivt måte en kan fjerne den skadelige plasten vi finner i landet på. Vi som bedrift er interesserte i at du som individ i samfunnet er med på denne revolusjonerende metoden for å redde kloden. 

HVEM ER VI?

TUVA KRISTINE BRANDLI KORSNES

Daglig leder & markedsansvarlig


Tuva er daglig leder i bedriften og er flink til å ta ansvar. Hun er organisert og bestemt. Hun setter frister og presser alle til å gjøre sitt beste, ingenting er bedre enn dette. I tillegg til å vere daglig leder er hun også markedsansvarlig og sørger for å finne de rette kanalene for markedsføring og spredning av bedriften. 

JULIE HELENA AKLESTAD

Personalansvarlig

Julie er personalansvarlig i bedriften, dette vil si at hun sørger for at alle er til stede. Hun fører fravær om noen skulle mangle og har god oversikt. Hun er også ansvarlig for at alle i bedriften føler seg inkludert og har kommet med gode ideer på tiltak som vil støtte samholdet i bedriften. 

HANNAH OLIN MURI

Informasjons- & kontaktansvarlig


Hannah er ansvarlig for at informasjonen flyter fritt mellom medlemmene i bedriften. Hun fører referater fra hvert møte og holder alle oppdatert på det nyeste i bedriften. Om vi er usikre på noe, har hun alltid den informasjonen vi trenger. I tillegg til dette passer hun på at vi opprettholder kontakten med våre samarbeidspartnere.  

GODA TKACENKAITE

Produktansvarlig


Goda er produktansvarlig i bedriften vår og har hovedansvaret for at produktet er ferdigutviklet. Hun arbeider mest med oppsett av appen.  Takket vere hennes kunnskap og engasjement i utviklingen av vårt produkt, kan vi presentere vår app for dere. 

Lanseringsfesten

Appen ble presentert for familie, venner, lokale politikere og ordførere under Stranda vgs sin lanseringsfest for ungdomsbedrifter 13. desember 2019.