Plastic Mission i Trondheim

29.11.2019

Trondheim er en av de store byene, derfor så vi på det som en selvfølge å legge en av våre business-reiser hit. Byen har et stort potensiale og er en vakker perle. 

Trondheim er en by med mange fasiliteter og et stort nettverk innen fiskerinæringen. Dette ønsket vi å dra nytte av. Derfor reiste to fra bedriften vår med buss opp søndag 24. november og skulle tilbringe to dager her. Mandagen startet vi med å møte tre kjente og store bedrifter som de aller fleste har hørt om, SalMar ASA, Norway Royal Salmon ASA og Sjømatbedriftene. 

Hos disse bedriftene fikk vi svært gode tilbakemeldinger og vi inngikk avtaler om et økonomisk samarbeid med de førstnevnte bedriftene. Sistnevnte har bidratt med intervju og sideplass i deres magasin "Norsk Sjømat".

Tirsdag 26. møtte vi Rosenborg ballklubb der vi ble enige om å holde kontakten fremover for å deretter jobbe sammen på et nytt bærekraftsprosjekt som klubben har satt igang. Videre gikk turen til den uavhengige kompetansebedriften Salt som hadde masse gode tips og tilbakemeldinger på hvordan vi kunne optimalisere appen og prosjektet vårt. Frøy Gruppen var vårt siste møte i Trondheim og også her fikk vi positive tilbakemeldinger og inngikk et samarbeid verdt 20 000 kroner. 

Vi er evig takknemlige for alle de positive tankene og tilbakemeldingene vi fikk på vår tur i denne flotte byen. Vi ser fram til å kunne samarbeide med flere aktører i Trondheimsregionen.