Plastic Mission i Oslo for andre gang!

14.01.2020

Den 6.-7. Januar var vi i Oslo for å møte forskjellige bedrifter og hadde som mål å få til samarbeid med disse.

Første dagen i Oslo startet vi med å møte Eva Grothe i Sparebanksstiftelsen DNB. Eva ga oss veldig mange gode tips om hvordan vi kunne forbedre appen vår og ga oss flere kontaktpersoner vi eventuelt kunne samarbeide med. Vårt neste møte var med programmerer Wegard Alm, som hjelper oss med det tekniske i appen. Vi diskuterte mye og kom på mange nye ideer vi kunne legge til i appen. 

Det var under det møtet ideen om et tellesystem av totalt innsamlet poser av plast ble til. Etter Wegard dro vi videre til møte med Christine Spiten fra WWF og Tom Andre Aas fra Nordvik Bolig. Begge møtene resulterte i både gode tips og mange nye kontaktpersoner. Neste dag var vi på møte med to bedrifter, først Hold Norge Rent, der vi diskuterte mulige konkurrenter og hva vi kunne gjøre med appen for at den skal skille seg ut fra andre aktører innenfor samme produktsegment. Sist, men ikke minst, så møtte vi Eika gruppen, som også ga oss veldig masse gode tips og inviterte til videre kontakt. 

Vi er veldig takknemlig for alle samarbeid og tips vi har fått fra denne Oslo-turen, og vi gleder oss til å komme tilbake ved en senere anledning.